IT Essentials

Uw essentiële IT-ondersteuning!
We begrijpen dat een soepel draaiende IT-infrastructuur cruciaal is voor uw bedrijf. Daarom bieden we een compleet pakket aan essentiële diensten om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving altijd in topconditie is.

Onze IT-support helpdesk staat klaar om al uw vragen en problemen te behandelen. Met ons eenvoudig te gebruiken ticket systeem zorgen we ervoor dat geen enkel probleem over het hoofd wordt gezien en dat u snel weer aan de slag kunt.

We richten Microsoft 365 Business voor u in.
Microsoft 365 Business is een alles-in-één abonnementsservice van Microsoft die speciaal is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we een veilige Cloudomgeving waarin uw gegevens veilig worden opgeslagen en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

Met onze e-maildiensten voorzien we u van een professioneel ogende e-mail met uw eigen domeinnaam, waardoor u een betrouwbare uitstraling hebt naar uw klanten en zakenpartners.

We nemen de monitoring en beveiliging van uw apparatuur serieus. Onze systemen houden constant een oogje in het zeil en grijpen in bij verdachte activiteiten om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen.

Een goede back-up van al uw data is essentieel. Met onze back-up oplossingen zorgen we ervoor dat al uw belangrijke bestanden veilig zijn opgeslagen en snel kunnen worden hersteld in geval van nood.

Soms heeft u directe hulp nodig, zelfs als u niet op kantoor bent. Daarom bieden we hulp op afstand, zodat onze experts snel kunnen ingrijpen en uw problemen kunnen oplossen, waar u ook bent.

Met IT Essentials bent u verzekerd van een betrouwbare IT-omgeving die optimaal presteert, zodat u zich kunt richten op (het laten groeien van) uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Scroll to Top